Gezond gedrag werknemers

Daar krijg je energie van!

Halo laat je stralen

Kies voor een gezonde en positieve leefstijl

De dagelijkse verleiding om minder te bewegen, ongezonder te eten, minder te ontspannen en de verbinding met andere kwijt te raken is groot. Vroeg of laat krijg je te maken met een verminderde vitaliteit, thuis en op het werk. 

Geholpen door je werkgever, die gezond gedrag stimuleert en faciliteert, gaan we een gezonde en positieve leefstijl weer vanzelfsprekend maken. In je eigen tempo ontwikkel je een andere mindset, waardoor je nieuwe gewoontes vasthoudt. Met hulp van collega’s in je team die samen met jou aan de slag gaan en je enthousiasmeren en stimuleren. En met behulp van een individueel trainingsprogramma in de vorm van een game, waarbij je een vriend, partner of familielid kunt aanhaken en een online coach je gedurende twaalf weken begeleidt. 

Zo maak je gezond gedrag weer vanzelfsprekend. En daar profiteer jij van, de rest van je leven. Want elke dag een klein beetje werken aan je gezondheid helpt!

Halo pijlers 2

Pijlers van Halo

De vijf pijlers van Halo zijn ge├»nspireerd op de vijf succesfactoren van de gezondste leefgebieden ter wereld: verbinding, zingeving, voeding, beweging, ontspanning.  

 

Waarom meedoen?

  • Ruimte en tijd om aan deze aspecten te werken
  • Structurele aanpak in kleine stapjes
  • Meer plezier en energie
  • Meer verbondenheid met de organisatie
     

Heb jij vragen over Halo-habits?