Banner Medewerker

Elke dag vol energie

Vergroot je vitaliteit

Vitaliteit betekent dat je je elke dag energiek en gezond voelt. Je hebt meer plezier in je werk en je gaat ook na het werk energiek naar huis. Spreekt jou dat aan? Halo helpt jou en je collega’s om de energie en gezondheid te vergroten.

Onze aanpak stimuleert je om gezonde en energieke gewoontes eigen te maken. Dat doe je samen met je collega's. Daarnaast ga je met persoonlijke doelen aan de slag. Een coach helpt je hierbij. Stap voor stap kom je dichter bij jouw eigen doel op het gebied van voeding, beweging, ontspanning, zingeving of verbinding.

En het beste is, als je werkgever kiest voor Halo, is het voor jou gratis.

Halo aanpak

 

Elke dag vol energie werken? Deel deze pagina met je werkgever

Halo habits GIF 560 x 350

Halo-habits

Halo-habits is een online game waarmee je werkt aan jouw persoonlijke doelen. Met prikkelende inhoud, uitdagende challenges en leuke beloningen. Zo werk je in twaalf weken aan meer vitaliteit. Er is een coach die je hierbij helpt. Een vriend of familielid doet gratis mee. Daarbij is jullie privacy natuurlijk gegarandeerd. 

Dit zeggen eerdere deelnemers

"Ik maak nu meer doordachte keuzes voor een energieke dag."

"Ik heb mijn collega’s op een nieuwe manier leren kennen. Hierdoor werken we nu beter samen en hebben we ook meer plezier."

"We blijven deelnemen aan de Halo-activiteiten ondanks de hoge werkdruk, omdat het cruciaal is om tijd te nemen voor ontspanning en verbinding. Dit vind ik terug in de thema's van Halo."

Halo pijler 560 x 350 v2

Pijlers van Halo

De aanpak van Halo komt niet zomaar uit de lucht vallen. Onze vijf pijlers zijn geïnspireerd op de succesfactoren van de gezondste leefgebieden ter wereld. Van de mensen uit deze gebieden kunnen we hier in Nederland veel leren als het gaat om: verbinding, zingeving, voeding, beweging en ontspanning. Lees hier meer over de Halo-pijlers.