Aanpak gericht op een gezonde leefstijl voor werknemers

Merk wat meer energie met je mensen doet

Jouw organisatie ook Halo?

Veranderen van binnenuit

Halo richt zich op het gezond en vitaal houden van alle mensen die elke dag het verschil maken voor je organisatie. Het zorgt voor verbinding, meer energie en betere prestaties. Mensen voelen zich gezien en gewaardeerd, zijn productiever en blijven langer bij je werken. Onze visie is dat je door het versterken van de vitaliteit, een beter resultaat behaalt. 

Onze aanpak

Met energie en verbinding halen we het beste uit mensen, teams en organisaties. De aanpak sluit naadloos aan bij de ambitie van je organisatie. Met onze amplitie-index evalueren we continu hoe de vitaliteit is verhoogd. 

Stap 1: Omgeving
We beginnen met de analyse en halen bij je medewerkers op waar de behoefte ligt. Zodat vitaler en gezonder werken een vanzelfsprekend onderdeel van je organisatie wordt.

Stap 2: Teams
Het teamprogramma biedt interventies zoals teamchallenges, trainingen, workshops en inspirerende content om de vitaliteit op een enthousiaste en verbindende manier te verhogen; gericht op fysieke, mentale en sociale aspecten. We stimuleren de verandering van binnenuit.

Stap 3: Individu
Via de game versterkt ieder individu de eigen vitaliteit, op een kleine en behapbare manier. Ondersteund door een coach terwijl ook het thuisfront meedoet. 

Pijlers van Halo

Geïnspireerd op de succesfactoren van de gezondste leefgebieden ter wereld.

Ontdek wat werkt

Halo Pad van aanpak

Stap 1

Halo-meter

Meten is weten. We stimuleren gezond gedrag door te weten wat nodig is. We kijken wat er al is en halen bij je medewerkers op waar de behoefte ligt. Aan de hand van onze best practices kiezen we de Halo-aanpak die aansluit bij de ambitie van jouw organisatie. Dit is een actieplan op drie verschillende niveaus: de omgeving, het team en individu. Samen creëren we zo een werkomgeving, waarin gezond gedrag vanzelfsprekend wordt.

Halo-zone

Stap 2

Halo-zone

Uit de Halo-meter volgt de Halo-zone. Gedurende een aantal maanden worden jouw medewerkers geïnspireerd en geactiveerd om met hun gezondheid en vitaliteit aan de slag te gaan. Halo faciliteert je hierin van A tot Z. Samen met de ambassadeurs uit je eigen organisatie brengen we de beweging op gang. De ambassadeurs zijn belangrijke voorlopers om de verandering van binnenuit op gang te brengen.

Halo-Habits 2

Stap 3

Halo-habits

Parallel aan de Halo-zone loopt de Halo-habit waarbij de medewerkers gedurende 12 weken zelf aan de slag gaan met een bewustwordingstraining. Deze online game helpt gezonder gedrag te ontwikkelen. Iemand uit de familie of vriendenkring doet gratis mee, terwijl een online coach de ontwikkeling van een andere mindset stimuleert. 

De game analyseert op basis van Artificial Intelligence wat een deelnemer echt nodig heeft. De privacy wordt volledig gewaarborgd. 

Waarom meedoen?

Jouw organisatie

  • Energieke, gemotiveerde medewerkers
  • Betere samenwerking in teams
  • Sterk werkgeversmerk
  • Loyale medewerkers die langer blijven
     

Jouw medewerkers

  • Ruimte en tijd om aan deze aspecten te werken
  • Structurele aanpak in kleine stapjes
  • Meer plezier en energie
  • Meer verbondenheid met de organisatie
 

Word ook een Halo organisatie