Banner Halo aanpak

Meer verbinding, meer energie en betere prestaties

Bereik alle mensen in je organisatie

De integrale aanpak van Halo betrekt alle mensen in jouw organisatie op een positieve en laagdrempelige manier. Het programma wordt door de medewerkers zelf gedragen, waardoor veel meer mensen meedoen. De Halo-consultant zorgt voor de begeleiding en neemt je zo werk uit handen. Halo combineert menselijke inzet en digitale technologie om ondersteuning te bieden. Een reeks interventies, zoals teamchallenges, online platform, workshops en een online game, helpen je om gezond en energiek gedrag te stimuleren en te verankeren. Je bereikt meetbare en blijvende resultaten doordat we sterk programmatisch werken op basis van gedragswetenschappelijke inzichten.

Aanpak op drie niveaus: organisatie, teams en het individu

  • We creëren een energieke werkomgeving die sociale verbinding versterkt
  • We organiseren teaminterventies die mensen bewust maken van hun energiebronnen
  • We bieden dagelijks individuele ondersteuning via een combi van menselijke en digitale support

Duurzame aanpak die je makkelijk integreert

Voor meer verbinding, meer energie en betere prestaties

Start met Halo

Onze aanpak

Halo-meter 200x200 rond

Halo-meter brengt in korte tijd de behoeften van jouw medewerkers in kaart, polst verschillende stakeholders en scant de omgeving. Samen kiezen we de ideale Halo-aanpak om gedurende enkele maanden gezond en energiek gedrag te stimuleren en te verankeren. Met steeds de nadruk op bewustwording, stimulatie en motivatie.

Halo-zone 200x200 rond

Halo-zone is een inspirerende aanpak voor teams. In een aantal maanden motiveren we jouw medewerkers met uitdagende teamchallenges, een online platform en workshops om de energie te verhogen en gezondheid te verbeteren. De aanpak is afgestemd op jouw organisatie en de behoeften vanuit het team. Begeleiding gebeurt door de Halo-consultant, die werk uit handen neemt en succes verzekert.

Halo-habits 200x200 rond

Halo-habits is een online game waarmee individuele deelnemers aan de slag gaan met hun persoonlijke doelen. Gedurende twaalf weken wordt men zich bewust van gezonde gewoontes met prikkelende inhoud, uitdagende challenges en leuke beloningen voor energieker werken en leven. De Halo-coach stimuleert en motiveert de deelnemers en kan op verzoek ook voor persoonlijke ondersteuning zorgen.

Halo habits GIF 560 x 350

Halo-habits

Halo-habits ondersteunt medewerkers dagelijks bij het behalen van persoonlijke doelen in kleine stappen. Een familielid of vriend kan kosteloos meedoen, terwijl onze (online) coach helpt bij het ontwikkelen van een nieuwe mindset. Privacy is hierbij volledig gegarandeerd. 

Pijlers van Halo

De vijf pijlers van Halo zijn geïnspireerd op de succesfactoren van de gezondste leefgebieden ter wereld. Van de mensen uit deze gebieden kunnen we veel leren als het gaat om: verbinding, zingeving, voeding, beweging en ontspanning. Lees hier meer over de Halo-pijlers. 

De kracht van Halo

Onze ambitie is om de energie van werkenden en organisaties te vergroten! We noemen dat amplitie: een benadering die de positieve aspecten van werkbeleving versterkt en het welzijn van medewerkers vergroot.

Wereld 200x900

Een duurzame aanpak die past bij jouw organisatie

Voor meer verbinding, meer energie en betere prestaties

Start met Halo