Gezond gedrag vanzelfsprekend maken

Elke dag vol energie werken en leven

Ontdek hoe

Onze ambitie voor een gezond werkend Nederland

Mensen zijn het hart en de ziel van elke organisatie. Met de duurzame wellbeing aanpak van Halo geef je alle mensen in jouw organisatie de aandacht die ze verdienen om gezond en energiek te blijven. Dat zorgt voor verbinding, meer energie en betere prestaties.

Halo ondersteunt je met een totaalaanpak waarbij teams worden geholpen om samen aan de slag te gaan. Met collega’s die elkaar stimuleren en motiveren. De enige manier waarop het werkt. Omdat het leuk is en verbindt, zonder dat het extra tijd vergt. 

Halo is de enige in de markt die teams verbindt, de omgeving mee verandert en het thuisfront erbij betrekt. Een bijzonder effectief en uniek wellbeing programma met inzichten vanuit de gedragswetenschap. Een holistische aanpak gericht op elke dag kleine stapjes zetten, die gemakkelijk overgaan in nieuwe gewoontes die beklijven. Zo steun je de mensen die elke dag het verschil maken in je organisatie. Sluit je aan en merk wat meer energie met je mensen doet.

Halo. Elke dag vol energie

Vertel mij er meer over

 

Een inspirerende en activerende aanpak

Ook een Halo-organisatie worden?

Merk wat meer aandacht met je mensen doet. Maak het verschil in jouw organisatie.

Kom in contact

Drie stappen van de Halo-aanpak

Halo-meter
Omgeving

Meten is weten. We stimuleren gezond gedrag door te weten wat nodig is. Op drie verschillende niveaus: organisatie, team en individu. Uit de Halo-meter volgt een aanpak die aansluit bij de ambitie van de organisatie.

Halo-zone
Teams

Uit de Halo-meter volgt de Halo-zone, een belevingsaanpak voor teams. Medewerkers worden geïnspireerd en geactiveerd om met hun vitaliteit aan de slag te gaan.

Halo-habits
Individu

Parallel aan de Halo-zone loopt de Halo-habits, een game gericht op het individu. Deze game analyseert op basis van Artificial Intelligence wat een deelnemer echt nodig heeft. Deze op maat gemaakte aanpak zorgt dat gezond gedrag vanzelfsprekend wordt. 

Amplitie, een positieve benadering

Iedereen verdient het om met energie en plezier te werken en te leven. Juist de grote groep mensen die zich dagelijks inzetten voor je organisatie, wil je hierbij ondersteunen. Halo stimuleert hen om zichzelf te versterken: amplitie noemen we dat. Door de focus te leggen op de positieve aspecten, levert amplitie een bijdrage aan betrokken en enthousiaste medewerkers. Het vergroot hun welzijn, functioneren en hun groei- en ontwikkelmogelijkheden. Mensen voelen zich gezien en gewaardeerd, zijn productiever en blijven langer bij je werken. Het zorgt voor verbinding, meer energie en betere prestaties.

 
 Door de inzet van Halo profiteert je organisatie van:
  • Energieke, gemotiveerde medewerkers
  • Betere samenwerking in teams
  • Sterk werkgeversmerk
  • Loyale medewerkers die langer blijven
     
Door de inzet van Halo profiteren je medewerkers van:
  • Ruimte en tijd om aan deze aspecten te werken
  • Structurele aanpak in kleine stapjes
  • Meer plezier en energie
  • Meer verbondenheid met de organisatie
 

Halo-aanpak

samenwerking fc
Samen aan de slag

Op verschillende niveaus aan de slag. De verandering komt van binnenuit. Benut de kracht van teams en het samen doen. 

 

inzichten fc
Kwaliteit

Wetenschappelijke inzichten en een uitgebreide netwerk van experts in amplitie zijn de basis om mensen volop in hun kracht te zetten. 

succesfsctoren fc
Holistische aanpak

Gebaseerd op vijf succesfactoren van de gezondste leefgebieden ter wereld met aandacht voor verbinding, zingeving, voeding, beweging en ontspanning.

Meer energie voor jouw mensen