Gezond gedrag vanzelfsprekend maken

Gezond gedrag vanzelfsprekend maken

Bekijk onze aanpak

Stap voor stap naar een gezonde leefstijl die blijft!

Een gezonde en positieve leefstijl zorgt voor energieke en gemotiveerde mensen, die lekker in hun vel zitten. Dat verdient ieder mens en elke organisatie. Onze missie is een gezond werkend Nederland. Wij helpen je om gezond en vitaal gedrag in jouw organisatie vanzelfsprekend te maken met onze unieke Halo-aanpak.

Halo ontzorgt je met een pad van aanpak dat past bij jouw organisatie. Samen met teams en collega’s, die elkaar ondersteunen en aanmoedigen, geven we hier invulling aan. Want zo creëer je echt een structurele gezonde werk- en leefomgeving. Op een positieve en behapbare manier. Jouw mensen voelen zich geholpen om zelf de regie te pakken. Vanuit goed werkgeverschap kun je hier het verschil maken.

Ook een Halo organisatie worden?

Maak gezond gedrag vanzelfsprekend.

Neem contact met mij op

Halo-aanpak

succesfsctoren fc

Holistische aanpak gebaseerd op vijf succesfactoren van de gezondste leefgebieden ter wereld met aandacht voor verbinding, zingeving, voeding, beweging en ontspanning.

samenwerking fc

Op verschillende niveaus aan de slag. De verandering komt van binnenuit. Benut de kracht van teams en het samen doen. 


inzichten fc

Gebaseerd op recent wetenschappelijke inzichten en een uitgebreide netwerk van experts in amplitie om mensen volop in hun kracht te zetten. 

Halo pijlers 2

Pijlers van Halo

De vijf pijlers van Halo zijn geïnspireerd op de vijf succesfactoren van de gezondste leefgebieden ter wereld: verbinding, zingeving, voeding, beweging, ontspanning.  

 

Amplitie, een positieve benadering

De Halo-aanpak richt zich op amplitie, onderdeel van de positieve organisatiepsychologie. Door focus te leggen op de positieve aspecten versterken we het welzijn en functioneren van je medewerkers. 

Anders dan bij preventie of curatie, richt deze benadering zich op alle medewerkers en niet alleen de medewerkers die tot de risicogroep behoren. Bij amplitie gaat het over het vergroten van kansen en groeimogelijkheden. Zo levert amplitie een bijdrage aan bevlogen en betrokken medewerkers. 

Gezond gedrag vanzelfsprekend maken