Blijvend gezonde werk- en leefomgeving

Samen werken aan gezond en positief gedrag

Hallo! Wij zijn Halo

Iedere werknemer verdient een omgeving waarin gezond gedrag vanzelfsprekend is. De inspirerende en activerende aanpak van Halo helpt werkgevers en medewerkers om gezond gedrag een logische keuze te maken. Want een gezonde leefstijl zorgt voor energieke en gemotiveerde mensen, die in hun kracht staan. Gezond gedrag gaat bijna vanzelf in een omgeving die je daarin ondersteunt. Maar onze werkelijkheid is anders. De dagelijkse verleiding om minder te bewegen, ongezonder te eten, minder te ontspannen en de verbinding met anderen kwijt te raken is groot. 

Wij geloven dat je vanuit goed werkgeverschap hier het verschil kunt maken. Onze ambitie is om organisaties te helpen bij een blijvende verandering. Door een werkomgeving en cultuur te creëren waar gezond en positief gedrag wordt gestimuleerd. Waar jouw mensen zich lekker in hun vel voelen en meer plezier uit hun werk halen. Dat bereiken we door werkgevers te helpen om gezond en positief gedrag in hun organisatie weer vanzelfsprekend te maken. Zo bouwen we samen aan een gezond werkend Nederland. Wordt jouw organisatie ook een Halo organisatie?

Ook een Halo organisatie worden?

Maak gezond gedrag vanzelfsprekend.

Neem contact met mij op

Wetenschappelijk en ontstaan in co-creatie

Halo is gebaseerd op recente wetenschappelijke inzichten en is tot stand gekomen met inbreng van een uitgebreid netwerk van experts in amplitie. De doelmatigheid onderzoeken we continu. We gebruiken deze inzichten natuurlijk ook om het Halo effect te optimaliseren. Onze unieke aanpak is ontstaan in co-creatie met een aantal ambitieuze organisaties. Daar zijn we trots op, want met hun inbreng is een aanpak ontwikkeld, die zorgt voor gemotiveerde en gezonde medewerkers.

Wereld 3 2121x1414

Gezonder oud worden

Geïnspireerd op de gezondste leefgebieden ter wereld

Er is een aantal plekken op de wereld waar mensen bovengemiddeld oud worden. De bewoners van deze plekken hebben een bepaalde levenswijze waardoor ze gezonder oud worden. De vijf pijlers van Halo zijn geïnspireerd op de vijf succesfactoren van de gezondste leefgebieden ter wereld: verbinding, zingeving, voeding, beweging en ontspanning. Met Halo brengen we de beste kennis, ervaring en voorbeelden uit deze gebieden, naar organisaties, teams en medewerkers.

Laat je inspireren door Halo

Nieuws over een gezonde en positieve leefstijl in jouw mailbox?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe informatie en inspiratie. 

Maak gezond gedrag vanzelfsprekend