Blijvend gezonde werk- en leefomgeving

Samen werken aan gezondheid en vitaliteit 

Hallo! Wij zijn Halo

Wij geloven dat iedereen het verdient om met energie en plezier te werken en te leven. Dit gaat bijna vanzelf als je omgeving daarin ondersteunt. Maar onze werkelijkheid is anders. De dagelijkse verleiding om minder te bewegen, ongezonder te eten, minder te ontspannen en de verbinding met andere kwijt te raken is groot. We lopen steeds vaker tegen grenzen aan als het om onze vitaliteit en gezondheid gaat.  

De maatschappij waarin we samenleven helpt ons niet om vitaal en gezond ouder te worden. Terwijl een goede gezondheid en vitaliteit veel betekent. Hoog tijd om deze ontwikkeling te stoppen. Door te zorgen dat ieder mens keuzes kan maken die bijdragen aan een gezonder en vitaler leven. Dit draagt in de volle breedte bij aan een energieke en positieve samenleving. 

"Vanuit goed werkgeverschap kun je hier het verschil maken."

Halo richt zich op het gezond en vitaal houden van alle mensen die elke dag het verschil maken voor je organisatie. Dat zorgt voor verbinding, meer energie en betere prestaties. Mensen voelen zich gezien en gewaardeerd, zijn productiever en blijven langer bij je werken. Het is onze visie dat door het versterken van de vitaliteit je een beter resultaat behaalt. Want gezonde en vitale mensen zijn energiek en gemotiveerd en staan in hun kracht. 

Bouw samen met Halo mee aan een gezond en vitaal werkend Nederland. Hoe meer organisaties meedoen met onze missie, hoe meer mensen met energie en plezier kunnen werken en leven. Daar profiteert iedereen van.

Ook een Halo organisatie worden?

Bouw samen met Halo mee aan een gezond en vitaal werkend Nederland.

Neem contact met mij op

Wetenschappelijk en ontstaan in co-creatie

Halo is gebaseerd op recente wetenschappelijke inzichten en is tot stand gekomen met inbreng van een uitgebreid netwerk van experts in amplitie. De doelmatigheid onderzoeken we continu. We gebruiken deze inzichten natuurlijk ook om het Halo effect te optimaliseren. Onze unieke aanpak is ontstaan in co-creatie met een aantal ambitieuze organisaties. Daar zijn we trots op, want met hun inbreng is een aanpak ontwikkeld, die zorgt voor gemotiveerde en gezonde medewerkers.

Wereld 3 2121x1414

Gezonder oud worden

Geïnspireerd op de gezondste leefgebieden ter wereld

Er is een aantal plekken op de wereld waar mensen bovengemiddeld oud worden. De bewoners van deze plekken hebben een bepaalde levenswijze waardoor ze gezonder oud worden. De vijf pijlers van Halo zijn geïnspireerd op de vijf succesfactoren van de gezondste leefgebieden ter wereld: verbinding, zingeving, voeding, beweging en ontspanning. Met Halo brengen we de beste kennis, ervaring en voorbeelden uit deze gebieden, naar organisaties, teams en medewerkers.

Laat je inspireren door Halo

Nieuws over energiek werken en leven in jouw mailbox?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe informatie en inspiratie. 

Verhoog de vitaliteit van jouw mensen